Shards of Sehanine

Session #12 - Ent then we headed north

04-06-17 Bij Stephan thuis: Thomas, Stephan, Ithamar, Rick, Jeroen, Amanda

Merfolk vonden het niet zo tof dat we ronddwaalden in hun territorium, dus we moesten een hoorn uit een wrak halen om het goed-ish te maken.

Helpfull crab.

Seahag met 2 haaien had de hoorn, may they rest with the fishes.

We dronken wat booze-roulette. It went ok.
Gaven de volgende dag ook wat aan een zenuwachtige loopjongen, maar dat beviel alleen hem en Davina goed.

We kregen de keuze om met een bode naar Nylm of Pelion te gaan om deze steden in te lichten over alle gebeurtenissen. (Evil bos/overval Zeewolde/Cultists/Toren van Zeraph/Hobgoblin army). Gekozen voor Nylm.

De volgende dag vertrekt de party zonder Rismuts (nog steeds kwijt) naar Nylm. We kregen een bode mee van de stad genaamd Sivi (Stephan). Een jong en schijnbaar vrij onwetend elvenmeisje. 

Corrupted awakened tree viel aan. 2/3 bomen dood, de andere ent is vriendelijk gemaakt en naar The Glittering Marshes gebracht. Is waarschijnlijk corrupt geraakt bij de Night of Tears 200 jaar geleden. Zat ook daarom met kettingen vast gebonden. 

Sessie eindigt met de overgebleven ent op een nieuwe plek in het moeras in de avond, met de party kamperend onder de boom in de regen. 

Comments

Thomas_Verkooijen Thomas_Verkooijen

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.